Retete de toamna

# secrete muraturi # retete muraturi #muraturi #sfaturi culinare

Muraturi crocante? Afla secretul muraturilor perfecte

Muraturile nu sunt doar savuroase in zilele de iarna, ci sunt si benefice pentru organism. Sunt pline de vitamine si minerale si au adevarate proprietati curative. Cu totii adoram aceste delicii, insa putini sunt cei care obtin muraturile perfecte.

Daca vrei ca si muraturile tale sa iasa perfecte in acest an, atunci trebuie sa tii cont de cateva trucuri simple, pe care marii bucatari le urmeaza indeaproape.

Iata de ce trebuie sa tii cont daca vrei sa obtii muraturile perfecte:

1. Sarea, foarte importanta. Muraturile nu pot fi obtinute cu orice tip de sare. In niciun caz nu trebuie sa adaugi sare iodata, decoarece se vor strica. Cumpara sare speciala pentru muraturi.

2. Adauga condimente. Condimentele nu au doar rolul de a da savoare muraturilor. Acestea impiedica bacteriile rele sa se inmulteasca si sa strice muraturile. Este obligatoriu sa adaugi hrean, usturoi, seminte de mustar si marar uscat.

3. Atentie la borcan! Borcanul in care pui muraturile trebuie sa fie curat si dezinfectat, iar capacul trebuie sa se inchida etans. Altfel, risti ca muraturile tale sa iasa moi sau chiar sa se strice.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea