Toamna in gradina

# gradina toamna #toamna #amenajarea gradinii # decorare gradina toamna

Toamna asta coloreaza-ti gradina! 5 proiecte simple

Dupa trei luni de vara, toamna si-a facut simtita prezenta si la noi in tara. Cu toate ca temperaturile nu au scazut cu mult, deci inca este placut sa ne petrecem timpul afara.  Asa ca inca ne putem petrece timpul in gradina, deci infrumuseteaz-o cu aceste decoratiuni simple, ieftine si usor de facut!

1. Ghiveciul dovleac

Acest proiect este foarte usor de realizat! O sa ai nevoie de un ghiveci pe care sa il pictezi, vopsea acrilica portocalie si neagra, o planta si niste pamant. Vopseste ghiveciul complet portocaliu si lasa-l sa se usuce. Dupa aceea, picteaza-i o fata asemanatoare cu cele pe care le sculptam in dovleci. Dupa ce s-a uscat bine adauga pamantul, pune floarea si ud-o bine pentru a se prinde.

2. Roaba de lemn

Poti sa iti construiesti singur roaba sau o poti cumpara dintr-un supermarket, dar daca ai cateva bucati de scanduri de care te poti lipsi atunci nu vei regreta ca ai ales sa faci acest proiect. Dupa ce ai facut roaba (sau ai cumparat-o) amplaseaz-o in gradina si umple-o cu ghivece si frunze uscate frumos colorate. Acest element decorativ iti va schimba gradina radical!

3. Bol de frunze

Acest proiect este foarte simplu: o sa ai nevoie doar de niste frunze, lipici si un bol. Ai grija ca lipiciul sa fie transparent. Incepe prin a lipi frunzele una de alta in interiorul bolului pentru a lua forma acestuia. Lipeste suficiente frunze pentru ca noul tau vas sa reziste. Lasa frunzele sa se usuce o noapte dupa care scoate-le din bol si aseaza-le pe masa din curte.

4. Suport pentru lumanari

Tot ce iti trebuie pentru acest proiect gasesti in casa... sau pe langa casa! O sa ai nevoie de un borca, sfoara si frunze uscate. Lipeste frunzele cu un lipici incolor, dupa ce s-au uscat nu iti ramane decat sa legi sfoara de gura borcanului si sa adugi lumanarea.

5. Ghirlanda de toamna

De asemena, nici acest proiect nu iti cere multa pricepere sau maiestrie, dar vei avea nevoie de multa rabdare. Iata cat de bine arata usa de la intrare impodobita cu o ghirlanda de toamna. Si usa ta ar putea arata asa.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului