Decor de toamna

#proiect decor #handmade #diy #decoratiuni interioare

3 decoratiuni pe care sa le faci in weekendurile reci de toamna

Vrand-nevrand, toamna te forteaza a petreci mai mult timp in casa decat pe aleile parcurilor din oras, iar cum timpul liber pe care il ai la dispozitie trebuie folosit pe deplin nu ar strica sa dedici cateva ceasuri pe saptamana pentru mici proiecte de redecorare a locuintei.

Foloseste-te de doar cateva trucuri pentru a da un aer fresh locuintei tale. Iata cateva proiecte mici pe care sa le pui in practica toamna aceasta.

Vaze pictate manual

 

Banalele vaze de sticla transparenta pe care le-ai cumparat din magazinele de decoratiuni ori chiar sticlele de iaurt sau de lapte pot capata o alta viata cu doar o tusa de culoare intinsa cu pensula peste ele.

Dupa ce ai lasat imaginatia ta sa se manifeste liber in privinta selectarii nuantelor in care ai pictat vazele, nu iti ramane decat sa alegi buchetul potrivit care sa le impodobeasca.

Polite originale

 

Politele suspendate au un farmec aparte care cucereste deindata ochiul privitorului, asa ca un astfel de decor este unul in masura sa te incante atat pe tine, cat si pe vizitatorii care iti vor calca pragul casei.

Poti fi insa mult mai originala si, in locul unor polite cumparate din comert, ai putea improviza unele din busteni nefasonati taiati la circular. Poti cere aceste resturi de lemn direct la un magazine de bricolaj sau la un depozit de lemne de foc si apoi le poti monta in coltul unei camere pentru a-i schimba atmosfera doar dintr-o miscare.

Ghivece originale

 

Cu siguranta, printe seturile de cani de ceai din casa ta se gasesc piese care nu mai au pereche, lucru care te deranjeaza ori de cate ori iti vin oaspeti in casa.

Este timpul sa scapi de ele din bufet, dar asta nu inseamna sa le arunci la gunoi, ci doar sa le dai o alta intrebuintare. Foloseste-le pe post de ghivece originale pentru plante suculente luate de la o florarie si vei vedea cum decorul casei tale se schimba rapid.

Ca sa dovedesti cat de creativa esti, poti sa decorezi canile cu motive geometrice sau cu inimioare folosind fie hartie adeziva, fie vopsea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare