Decor de toamna

#seri romantice #decor romantic #decor toamna #decoratiuni toamna #toamna

Decor de toamna, homemade, pentru seri romantice

Serile racoroase de toamna pot fi transformate rapid in seri romantice, numai bune pentru a sta la caldura in casa. Anima atmosfera cu decoratiuni specifice sezonului, cum ar fi aceste borcane luminoase, cu frunze, pe care le poti crea chiar tu.

 

Ai nevoie de:

  • borcane transparente
  • lipici transparent
  • pensula cu burete
  • frunze

Spala bine borcanele si sterge-le cu un prosop curat astfel incat sa nu ramana urme de apa pe ele.

Alege din gradina sau din parc frunze uscate in diferite culori tomnatice. Cand le alegi asigura-te ca sunt intregi si curate, dar si maleabile in acelasi timp, pentru a putea decora borcanele cu ele. Cu ajutorul unei forfecute taie codita frunzelor.

Cu ajutorul pensulei aplica lipiciul pe frunza. Lipeste cu grija fiecare frunza pe borcan. Atentie! Frunzele reale se pot rupe cu usurinta. Va trebui sa lucrezi cu multa rabdare pentru a evita acest lucru.

Odata ce ai terminat de lipit frunzele pe borcane, lasa-le o zi inainte de a le folosi, pentru ca lipiciul sa se usuce complet. Adauga apoi cate o lumanare alba in fiecare borcan si aprinde-le seara pentru a obtine un decor de exceptie. Le poti utiliza pentru a decora

Sursa foto: sparkandchemistry.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului